Cautare

4932 de rezultate pentru "ion iliescu" (4.05 secunde)
Impaciuirea a avut loc la insistentele lui Ion Iliescu si ale lui Octav Cozmanca. ... Imoralitatea de a-l concura pe Iliescu Senatorul PSD Antonie Iorgovan a confirmat sambata ca s-a impacat cu Adrian Nastase. El a spus ca Ion Iliescu si Octav Cozmanca i-au rugat sa treaca peste chestiunile personale.
Senatorul Ion Iliescu refuza sa plateasca chirie pentru Sala de Marmura in care si-a sarbatorit saptamana trecuta aniversarea alaturi de colegii de partid. Iliescu a catalogat cererea vicepresedintelui Senatului, Radu Berceanu, de a achita chiria, drept “lipsa de pertinenta“.
Pentru articolul sau despre Revolutia de la Bucuresti din decembrie '89, el a stat de vorba cu unul dintre soldatii care l-au impuscat pe Nicolae Ceausescu, cu un fost curator la Muzeul de Arta, dar si cu Ion Caramitru.
Pentru articolul sau despre Revolutia de la Bucuresti din decembrie '89, el a stat de vorba cu unul dintre soldatii care l-au impuscat pe Nicolae Ceausescu, cu un fost curator la Muzeul de Arta, dar si cu Ion Caramitru.
“Au existat o serie de delegati de la organizatiile judetene care, desi fusesera mandatati sa-l voteze pe Iliescu, au fost determinati sa-si schimbe votul de diverse jocuri, interese si negocieri care au avut loc in cadrul Congresului.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a apreciat luni seara, intr-o emisiune televizata, ca senatorul Ion Iliescu „nu s-a impacat complet cu partidul pe care l-a fondat.
Senatorul Ioan Talpes, fost sef al SIE si om de incredere a fostului presedinte Ion Iliescu, si-a prezentat ieri, la Constanta, proiectul politic pe care l-a intitulat Uniunea Populara Social Crestin.
Fostul presedinte Ion Iliescu se considera victima unui linsaj mediatic. ... Intr-o scrisoare deschisa data publicitatii duminica, Ion Iliescu afirma ca lucrurile sunt cu atat mai grave cu cat linsajul mediatic se face "cu complicitatea unor procurori militari".
Intr-un comentariu postat pe blogul personal, fostul presedinte Ion Iliescu sustine ca electoratul nu este informat in ceea ce priveste votul uninominal. ... Citind mesajele primite pe blog, constat insa ca asupra votului uninominal exista o totala lipsa de informare', sustine Ion Iliescu.
Aniversarea a 18 ani de la infiintarea Consiliului Provizoriu de Uniune Nationala, la Palatul Parlamentului, a fost din nou prilej pentru Ion Iliescu de a fi in prim-plan.
Iliescu a intervenit, in sedinta Biroului Permament, in momentul in care liderii partidului discutau situatia din cadrul organizatiilor PSD Bihor - a carei conducere a fost dizolvata prin decizia Consiliului National de la Mamaia - si PSD Valcea, in care a existat un conflict intre conducerea organizatiei judetene si cea a organizatiei municipale.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat astazi ca cele doua partide din coalitia de guvernare, PSD si PD-L, trebuie sa gandeasca foarte bine legea educatiei si sa lase acest an scolar sa inceapa cu ceea ce exista in momentul de fata.
Seful statului a precizat ca Ion Iliescu a facut mult rau si in timpul mandatului sau, dupa ce "a ingropat" mandatul lui Emil Constantinescu. ... "Marea greseala a lui Emil Constantinescu a fost ca l-a considerat pe Ion Iliescu un sfetnic corect.
Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a votat, in aceasta dimineata, la sectia de votare din incinta Liceului "Jean Monnet" din Capitala, impreuna cu sotia sa, Nina Iliescu.
Inpolitics il citeaza pe Ion Iliescu care ar fi spus despre Ponta:
Totusi, "in ceea ce priveste suspendarea lui Geoana, e de analizat serios", dupa cum scrie Gandul, citandu-l pe Ion Iliescu. ... Printre participanti s-a numarat presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, vicepresedintii partidului Ecaterina Andronescu si Dan Nica, senatorul Dan Sova, dar si presedintele de onoare Ion Iliescu.
Inainte de Craciun, aflat intr-o vizita la PSD Bacau, Ponta a facut o declaratie care le-a cazut foarte greu lui Ion Ilescu, Adrian Nastase si Marian Vanghelie, primii doi fiind pana mai ieri-alaltaieri, sustinatori de baza ai actualului presedinte pesedist.
Ion Iliescu, sustinut de SUA Sorin Rosca Stanescu publica pe Inpolitics un articol stupefiant pe care il puteti citi in continuare.- 'Margarita Geica, directorul editorial CorectNews, care este o ferventa militanta pro-americana, mi se adreseaza mie, care sunt in egala masura pro-american si pro-european, semnalandu-mi o informatie stupefianta.
Ion Iliescu: L-am sprijinit si il sprijin pe Victor Ponta, constat ca se maturizeaza rapid Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu si-a declarat, vineri la Consiliul National, sprijinul total pentru Victor Ponta.
Ion Iliescu:
google-analytics.com